Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica Código O01M142V01210
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Fernández González, María
Rodríguez Rajo, Francisco Javier
Correo-e mfgonzalez@uvigo.es
javirajo@uvigo.es
Profesorado
Fernández González, María
Rodríguez Rajo, Francisco Javier
Rodríguez Seijo, Andrés
Santás Miguel, Vanesa
Web http://cursos.faitic.uvigo.es/tema1920/claroline/document/document.php
Descrición xeral A *Bioclimatología estuda as relacións entre o clima e o comportamento dos seres vivos en xeral, aínda que neste curso ocuparémonos preferentemente da influencia dos factores do ambiente
climático sobre o comportamento, a saúde e a produtividade dos animais e plantas de interese económico e sobre a conservación e vida comercial dos alimentos de orixe vexetal.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000