Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rivas Siota, Sandra
Moure Varela, Andrés
Correo-e
sandrarivas@uvigo.es amoure@uvigo.gal
Profesorado
Fernández González, María
Moure Varela, Andrés
Rivas Siota, Sandra
Torres Pérez, María Dolores
Web
Descrición xeral
Os extractos naturais de orixe vexetal son fitocomplexos ricos en vitaminas, saes minerais e principios activos con propiedades terapéuticas de aplicación en diversos ámbitos. Estas son de amplas e moi variadas, xa sexa dende o ámbito farmacolóxico, cosmético ou alimentar.
A natureza pon ao noso alcance un gran número de plantas, material vexetal e de orixe mariño que podemos utilizar tanto para nutrirnos como para nos curar.