Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Traballo tutelado A resolución dos boletíns do Tema 1 ao 6 suporá até un 30 % da nota final, que incluirá a presentación en tempo dos mesmos, así como os resultados obtidos nos mesmos. 30 A1
A5
B1
B4
C15
D1
D3
Traballo tutelado A resolución dos boletíns do Tema 7 ao 11 suporá até un 30 % da nota final, que incluirá a presentación en tempo dos mesmos, así como os resultados obtidos nos mesmos. 30 A1
A5
B1
B4
C15
D1
D3
Traballo tutelado A resolución dos boletíns do Tema 12 ao 16 suporá até un 30 % da nota final, que incluirá a presentación en tempo dos mesmos, así como os resultados obtidos nos mesmos. 30 A1
A5
B1
B4
C15
D1
D3
Prácticas con apoio das TIC A interiorización dos contidos da materia avaliarase mediante a realización de cuestionarios tipo test que o alumno debe realizar ao final de cada tema, estes cuestionarios representarán o 10% da nota final. 10 A1
A5
B1
B4
C15
D1
D3
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000