Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Actividades introdutorias Actividades encamiñadas a tomar contacto e reunir información sobre o alumnado, así como presentar a materia.
Traballo tutelado Actividade na que se formulan problemas e/ou exercicios relacionados coa materia (do Tema 1 ao Tema 6). Os alumnos deben desenvolver solucións adecuadas ou correctas mediante os coñecementos adquiridos previamente.
Traballo tutelado Actividade na que se formulan problemas e/ou exercicios relacionados coa materia (do Tema 7 ao Tema 11). Os alumnos deben desenvolver solucións adecuadas ou correctas mediante os coñecementos adquiridos previamente.
Traballo tutelado Actividade na que se formulan problemas e/ou exercicios relacionados coa materia (do Tema 12 ao Tema 16). Os alumnos deben desenvolver solucións adecuadas ou correctas mediante os coñecementos adquiridos previamente.
Prácticas con apoio das TIC Actividades de aplicación dos coñecementos a situacións concretas e adquisición de habilidades básicas e procedementos relacionados coa materia de estudo.
Desenvolverase a través dos TICs de maneira autónoma.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000