Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Enxeñaría Agraria
Materias
Tecnoloxía alimentaria
Resultados previstos na materia
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Tecnoloxía alimentaria
Código
O01G281V01916
Titulación
Grao en Enxeñaría Agraria
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OP
4
1c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
O alumno coñecerá os equipos e a elección dos parámetros tecnolóxicos adecuados para cada tipo de proceso. RA1
A1
C32
D5
D6
O alumno saberá o porqué aplícase un tratamento e que fenómenos están a producirse no alimento. RA2
A1
C32
D5
D6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000