Código |
Descrición |
A3 |
Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética |
A4 |
Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado como non especializado |
B1 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente. |
B2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo. |
C2 |
Coñecer e comprender os fundamentos básicos de matemáticas e estatística que permitan adquirir os coñecementos específicos relacionados co medio e os procesos tecnolóxicos. |
D1 |
Capacidade de análise, organización e planificación. |
D3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira. |
D4 |
Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información. |
D5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
D9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |