Código |
Descrición |
A2 |
Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ó seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo. |
B2 |
Que los estudiantes sean capaces de adquirir y aplicar habilidades y destrezas de trabajo en equipo, sean o no de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionales como internacionales, reconociendo la diversidad de puntos de vista, así como el poso de las distintas escuelas o formas de hacer. |
C2 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
C5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
C6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
C12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
C13 |
Capacidade para analizar alimentos |
C14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
D1 |
Capacidade de análisis, organización e planificación |
D4 |
Capacidad de aprendizaje autónomo y gestión de la información |
D5 |
Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones |