Educational guide 2024_25
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Lección maxistral Realizarase de forma presencial nas horas destinadas ás clases maxistrais.
Traballo tutelado O alumnado poderá resolver as dúbidas acerca dos traballos que teñen que realizar asistindo de forma presencial ás horas de titoría que o profesorado teña asignado. Así mesmo poderán facer as suas consultas mediante o campus remoto nos despachos virtuales ou por correo electrónico.
Seminario Durante os seminarios a profesora atenderá a todas as dúbidas ou necesidades que o alumnado teña en relación ca materia. Tamén poderán ser atendidos de maneira non presencial plantexando as dúbidas por correo electrónico ou mediante os despachos virtuales do campus remoto.
Probas Descrición
Autoavaliación O alumnado poderá resolver as dúbidas de forma presencial nas horas destinadas a titorías e de forma non presencial a través de Moovi, ou do campus remoto nos despachos virtuais ou ben por correo electrónico.
Exame de preguntas obxectivas O alumnado poderá resolver as dúbidas, de forma presencial, nas horas destinadas a titoría e, de forma non presencial, a través do campus remoto nos despachos virtuais ou ben por correo electrónico.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000