Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Educational guide 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Study programmes
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Interest Information
Main website
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Ampliación de bromatoloxía
Resultados previstos na materia
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Ampliación de bromatoloxía
Código
O01G041V01601
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
3
2c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Diferenciar a calidade dun alimento atendendo as propiedades físico-químicas
A3
B3
C4
C13
C19
D1
RA2: Coñecer os principios estatísticos básicos de análise dos alimentos
A3
B5
C2
C4
C18
C19
D1
D5
RA3: Coñecer os métodos de análise de alimentos para efectuar o control e avaliación da súa calidade.
A3
B3
C2
C8
C13
C17
C19
D1
D5
D8
D11
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000