Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía alimentaria
   Contidos
Tema Subtema
I. Principios básicos da Toxicoloxía I.1. Introducción á Toxicoloxía
I.2. Factores que modifican a toxicidade dos xenobióticos
II. Rutas dos xenobióticos no organismo II.1. Toxicocinética
II.2. Toxicodinámica
III. Avaliación do risco tóxico III.1. Procedementos de avaliación toxicolóxica
IV. Compostos nocivos presentes nos alimentos IV.1. Antinutrintes
IV.2. Tóxicos naturais
IV.3. Contaminantes
IV.4. Axentes tóxicos derivados de tratamentos tecnolóxicos dos alimentos

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000