| 
  
  
|  |  |  
    | DATOS IDENTIFICATIVOS | 2025_26 |  
    | Materia | Análise instrumental | Código | O01G041V01403 |  
    | Titulación | | Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos | 
 |  
    | Descritores | Cr.totais | Sinale | Curso | Cuadrimestre |  
    | 6 | OB | 2 | 2c 
 |  
    | Lingua de impartición | | Castelán |  | Francés |  | Galego |  | Inglés | 
 |  
    | Prerrequisitos |  |  
  	    | Departamento | Química analítica e alimentaria 
 |  
    | Coordinador/a |  | Correo-e | efalque@uvigo.es 
 |  
  | Profesorado |  |  
    | Web |  |  
    | Descrición xeral | Nesta materia, o alumno/a coñecerá os fundamentos daquelas técnicas instrumentais de maior uso e aplicabilidade na análise de alimentos. |  |  |  |