Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Xestión de residuos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Xestión de residuos Código O01G041V01402
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 2 2c
Lingua de impartición
#EnglishFriendly
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Romaní Pérez, Aloia
Rivas Siota, Sandra
Correo-e aloia@uvigo.es
sandrarivas@uvigo.es
Profesorado
Domínguez González, Herminia
Garrote Velasco, Gil
Rivas Siota, Sandra
Romaní Pérez, Aloia
Web
Descrición xeral Nesta materia descríbese a clasificación e caracterización dos distintos tipos de residuos, así como a lexislación básica sobre a súa xestión e tratamento. A continuación estúdanse os sistemas de xestión de residuos, o seu minimización e as tecnoloxías de tratamento, para finalizar con diversos exemplos de xestión de residuos.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000