Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Asignaturas
Ciencia y tecnología de los productos vegetales
Planificación
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Asignatura
Ciencia y tecnología de los productos vegetales
Código
O01G040V01703
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
6
OB
4
1c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Metodologías
::
Pruebas
Horas en clase
Horas fuera de clase
Horas totales
Sesión magistral
30
45
75
Prácticas de laboratorio
15
8
23
Seminarios
15
15
30
Salidas de estudio/prácticas de campo
6
0
6
Pruebas de respuesta larga, de desarrollo
0
5
5
Informes/memorias de prácticas
0
11
11
*Los datos que aparecen en la tabla de planificación son de carácter orientativo, considerando la heterogeneidad de alumnado
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000