Secretaría Uvigo - Implantación dunha liña de produto gourmet nunha planta de fabricación de conservas

Implantación dunha liña de produto gourmet nunha planta de fabricación de conservas

Data de defensa23/02/2021
TitulaciónGrao en Enxeñaría en Organización Industrial
CentroEscola de Enxeñaría Industrial
Dirección Titoría: José Antonio Alonso Rodríguez
Tribunal Vogalía: María Asunción Longo González
Secretaría: Francisco Javier Fernández López
Presidencia: Juan Enrique Pardo Froján
ResumoPartindo dunha fábrica de conservas de atún, deséxase implantar unha liña dedicada a conserva "Premium" de atún.
A planta de fabricación actual sobre a que se baseará este proxecto dedícase á produción de conservas estándar e está valorando a posibilidade de facer unha ampliación para chegar ao mercado dun nivel adquisitivo maior.
Para optimizar o máximo posible a creación desta nova liña, os restos de bonito non utilizados pola liña gourmet serán os que alimentarán a liña de conservas estándar.
Neste proxecto abordaranse as decisións de implementación de devandita liña na factoría. Esta ampliación consistirá na creación dunha liña gourmet que conlleva o rediseño da planta e do proceso de produción. Abordarase o rediseño da produción da planta para implementar a nova liña, abordando a distribución en planta da mesma, o estudo de actividade e o ?packagin? do novo produto.
Volver