Implantación dunha liña de produto gourmet nunha planta de fabricación de conservas
Data de defensa | 23/02/2021 |
Titulación | Grao en Enxeñaría en Organización Industrial |
Centro | Escola de Enxeñaría Industrial |
Dirección |
Titoría: José Antonio Alonso Rodríguez |
Tribunal |
Vogalía: María Asunción Longo González Secretaría: Francisco Javier Fernández López Presidencia: Juan Enrique Pardo Froján |
Resumo | Partindo dunha fábrica de conservas de atún, deséxase implantar unha liña dedicada a conserva "Premium" de atún. A planta de fabricación actual sobre a que se baseará este proxecto dedícase á produción de conservas estándar e está valorando a posibilidade de facer unha ampliación para chegar ao mercado dun nivel adquisitivo maior. Para optimizar o máximo posible a creación desta nova liña, os restos de bonito non utilizados pola liña gourmet serán os que alimentarán a liña de conservas estándar. Neste proxecto abordaranse as decisións de implementación de devandita liña na factoría. Esta ampliación consistirá na creación dunha liña gourmet que conlleva o rediseño da planta e do proceso de produción. Abordarase o rediseño da produción da planta para implementar a nova liña, abordando a distribución en planta da mesma, o estudo de actividade e o ?packagin? do novo produto. |