Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología de Conservación de Productos de la Pesca
 Subjects
  Food security of fishery and aquaculture products
Subject Guide
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject Food security of fishery and aquaculture products Code V11M085V02304
Study programme
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología de Conservación de Productos de la Pesca
Descriptors Total Cr. Choose Year Quadmester
5 Mandatory 2nd 1st
Teaching language
Spanish
Galician
Prerequisites
Coordinator
Longo González, María Asunción
E-mail mlongo@uvigo.es
Lecturers
Avendaño Garcia, Jose Mª
Calvo Iglesias, Juan
Fontán Pérez, Noa
Longo González, María Asunción
Ruiz Blanco, Carlos S.
Viñuela Rodríguez, José Ángel
Web http://pesca_master.webs.uvigo.es
General description In this course, Self-control in the food chain, production control, logistics and assurance, quality management and quality certification will be addressed.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000