Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Subjects
  Restaurant management
Subject Guide
IDENTIFYING DATA 2016_17
Subject Restaurant management Code O04G240V01504
Study programme
Grao en Turismo
Descriptors Total Cr. Choose Year Quadmester
6 Mandatory 3rd 1st
Teaching language
Spanish
Prerequisites
Department
Coordinator
Sánchez Sellero, Francisco Javier
E-mail javiss@uvigo.es
Lecturers
Cruz González, María Montserrat
Sánchez Sellero, Francisco Javier
Web http://www.fcetou.uvigo.es
General description (*)A restauración é un dos alicerces craves no sistema turístico e parte esencial da súa cadea de valor. Os futuros profesionais do turismo deberán ter en conta as novas tendencias da demanda para planificar,organizar e xestionar empresas de restauración, baixo as premisas de calidade, innovación e creatividade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000