Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Avaliarase a asistencia e participación dos alumnos nas clases, na discusión de contidos e exercicios. 20 A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Estudo de casos Avaliarase a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autónomo do alumno 20 A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Exame de preguntas obxectivas Realizásese un exame con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos na materia. 40 A3
A5
B4
C13
C14
C15
D1
D2
D5
Autoavaliación Realizaranse cuestionarios tipo test a través da plataforma docente, para que o alumnado poida avaliar o seu grao de adquisición das competencias da materia. 20 A3
A5
B4
C13
C14
C15
D1
D2
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia, será imprescindible obter unha nota igual ou
superior a 4,5 puntos sobre 10 no exame final de preguntas obxectivas.
En caso de non alcanzar esa cualificación, nas actas reflectirase unha
cualificación de Suspenso, co valor numérico da nota obtida no exame
final.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000