Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
   Contidos
Tema Subtema
TEMA 1. Autocontrol na cadea de alimentación. - Trazabilidad.
- APPCC.
- Estudo de desviacións.
- Aspectos de implantación práctica
TEMA 2. Interaccións envase-alimento Aspectos de la interaccios envase-alimento
TEMA 3. Normas ISO 9000. - Aplicación aos procesos de elaboración de produtos da pesca.
- Puntos de control crítico.
- Normas BRC, IFS, ISO 22000 y GLOBAL G.A.P.
TEMA 4. Control oficial de produtos pesqueros de terceiros países. Control oficial de produtos pesqueros de terceiros países
TEMA 5. Laboratorios de control oficial de produtos pesqueros. Laboratorios de control oficial de produtos pesqueros.
TEMA 6. Control oficial dos produtos pesqueiros na UE. Control oficial dos produtos pesqueiros na UE.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000