Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Interpretar a lexislación no autocontrol dos produtos da pesca, lexislación sobre higiene, etiquetado e seguridade alimentaria. A2
A3
C13
C14
D1
D2
Aplicar de forma practica a análise de perigos e puntos de control crítico (APPCC), coas peculiaridades de cada tipo de proceso. A3
A5
B1
B4
C14
C15
D1
D5
Valorar a importancia do control e certificación da calidade dos produtos alimentarios do mar como arma comercial e de face á trazabilidad e seguridade alimentaria. A3
A5
B1
B4
C13
C14
C15
D2
D5
Coñecer os procedementos de xestión de Alertas alimentarías pola autoridade competente e os responsables da cadea alimentaria. A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D2
D5
Actuacións dos laboratorios de Control Oficial dos produtos da pesca e da acuicultura (PPAs). A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000