Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Avaliarase a asistencia e participación do alumnado nas clases, na discusión de contidos, resolución de casos prácticos e exercicios. 20 A2
A3
A4
B1
B2
C11
C12
D1
D2
D3
D5
Prácticas de laboratorio Avaliarase o desempeño e resultados das prácticas e a realización do informe ou cuestionario de prácticas. 20 A2
A3
A4
B1
B2
B3
C11
C12
D1
D2
D3
D5
Exame de preguntas obxectivas Avaliaranse os coñecementos teóricos adquiridos nesta materia a través dun exame con preguntas tipo test. 40 A2
A3
A4
B1
B2
C11
C12
D1
D2
D3
D5
Autoavaliación Realizaranse cuestionarios tipo test a través da plataforma docente, para que o alumnado poida avaliar o seu grao de adquisición das competencias da materia. 20 A2
A3
A4
B1
B2
B3
C11
C12
D1
D2
D3
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia, será imprescindible obter unha nota igual ou superior a 4,5 puntos sobre 10 no exame final de preguntas obxectivas. En caso de non alcanzar esa cualificación, nas actas reflectirase unha cualificación de Suspenso, co valor numérico da nota obtida no exame final.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000