Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Calidade dos produtos da pesca e da acuicultura
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Lección maxistral O profesorado atenderá as cuestións expostas polo alumnado sobre os contidos expostos, mediante titorías presenciais ou telemáticas, ou correo electrónico.
Prácticas de laboratorio Orientarase ao alumnado na adquisición de habilidades básicas e resolución de problemas relacionadas coa materia obxecto de estudo. Realizarase un seguimiento do progreso do alumnado.
Seminario O alumnado recibe, en grupo e/ou individualmente, asesoramento por parte do profesorado sobre os conceptos teóricos e prácticos a materia, para o desenvolvemento dos obxectivos da materia.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000