Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Educational guide 2018_19
Facultade de Química
Faculty
Presentation
Web page
Study programmes
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Interest Information
Main website
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Avaliación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2018_19
Materia
Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V02302
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
5
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral
Se evaluará a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno.
20
B1
B2
C11
C12
Prácticas de laboratorio
Se evaluará o desempeño e resultados das prácticas y a realización unha memoria de prácticas.
20
B3
B4
B5
C11
C12
Exame de preguntas obxectivas
Se evaluarán os coñecementos teóricos adquiridos nesta materia a través dun exercicio con preguntas tipo test.
60
B1
B2
C11
C12
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000