Guia docente 2016_17
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Se evaluará la resolución de problemas y caos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno. 30 B1
B2
B7
B8
C17
C18
Saídas de estudo/prácticas de campo Se evaluará la asistencia a las prácticas de campo (visitas a las inductrias) y la realización de una memoria de las visitas. 10 B3
B4
B5
C17
C18
Probas de tipo test Se realizara un ejercicio tipo test que evaluará los conocimientos teóricos adquiridos en la asignatura. 60 B1
B2
B7
B8
C17
C18
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000