Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Innovación de Produto e Proceso
Avaliación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2016_17
Materia
Innovación de Produto e Proceso
Código
V11M085V01402
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OB
2
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral
Se evaluará la resolución de problemas y caos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno.
30
B1
B2
B7
B8
C17
C18
Saídas de estudo/prácticas de campo
Se evaluará la asistencia a las prácticas de campo (visitas a las inductrias) y la realización de una memoria de las visitas.
10
B3
B4
B5
C17
C18
Probas de tipo test
Se realizara un ejercicio tipo test que evaluará los conocimientos teóricos adquiridos en la asignatura.
60
B1
B2
B7
B8
C17
C18
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000