Guia docente 2016_17
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Se evaluará la resolución de problemas y casos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno. 30 B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
Saídas de estudo/prácticas de campo Se evaluará la asistencia a las prácticas de campo (visitas a las industrias) y la realización de una memoria de las visitas. 10 B3
B4
B5
C13
C14
C15
C16
Probas de tipo test Se realizara un ejercio tipo test que evaluará los conocimientos teoricos adquiridos en la asignatura. 60 B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000