Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Lección maxistral Exposición por parte do profesor dos contidos da materia obxecto de estudo, bases teóricas e/ou exercicio ou proxectos a desenvolver por parte do alumno.
Utilizarase pizarra e medios udiovisuales de exposición de transparencias.
Titoría en grupo Resolución de dúbidas e consultas en grupo ou individuais referente ao seguimiento e estudo das leccións magistrales.
Saídas de estudo/prácticas de campo Realizásense visitas a industrias do sector conservero dos produtos do mar e industrias afines.
O obxectivo é coñecer todos os modulos e aspectos dunha planta, implicados no proceso de producción. Apoio nos especialistas e técnicos de planta.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000