Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Interpretar a lexislación no autocontrol dos produtos da pesca, lexislación sobre higiene, etiquetado e seguridade alimentaria. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C13
Aplicar de forma practica a análise de perigos e puntos de control crítico (APPCC), coas peculiaridades de cada tipo de proceso. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C13
C14
Valorar a importancia do control e certificación da calidade dos produtos alimentarios do mar como arma comercial e de face á trazabilidad e seguridade alimentaria. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C14
Coñecer os procedementos de xestión de Alertas alimentarías pola autoridade competente e os responsables da cadea alimentaria. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C15
Coñecer as actuacións dos laboratorios de Control Oficial dos produtos da pesca e da acuicultura. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C16
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000