Guia docente 2015_16
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura Código V11M085V01401
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 2 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Moreno Carbajo, Vanesa
Correo-e vmoreno@anfaco.es
Profesorado
Avendaño Garcia, Jose Mª
Mazoy Fernandez, Manuel
Moreno Carbajo, Vanesa
Paseiro Losada, Perfecto
Ruiz Blanco, Carlos S.
Viñuela Rodríguez, José Ángel
Web http://webs.uvigo.es/pesca_master/
Descrición xeral En esta materia se abordará el Autocontrol en la cadena de alimentación, control de la producción, logística y aseguramiento, gestión de la calidad y la certificación de calidad.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000