Guia docente 2015_16
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Se evaluará la resolución de problemas y casos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno. 20 B1
B2
B7
B8
C11
C12
Prácticas de laboratorio Se evaluará o desempeño e resultados das prácticas y a realización unha memoria de prácticas. 20 B3
B4
B5
B7
B8
C11
C12
Probas de tipo test Se evaluará los conomientos teoricos adquidos en esta materia. 60 B1
B2
B7
B8
C11
C12
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000