Guia docente 2013_14
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Resolución de problemas y casos prácticos planteados a lo largo de todo la materia. 20
Titoría en grupo trabajo autonomo del alumno 15
Saídas de estudo/prácticas de campo Se evaluar el informe que el alumno realize de su visita guiada a las ¡ndustrias propgamadas en l materia. 5
Probas de resposta curta se relizara un control escrito para evaluar la adquisición por parte del alumno de los conceptos básicos aprendidos en esta materia. 60
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000