Guia docente 2013_14
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Aspectos Empresariais e Sociais
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Aspectos Empresariais e Sociais Código V11M085V01202
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3.5 OB 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Canosa Saa, José Manuel
Correo-e jcanosa@uvigo.es
Profesorado
Canosa Saa, José Manuel
Web
Descrición xeral Se trata de que el alumno tenga unos conocimientos básicos sobre aspectos empresariales vinculados con las estrategias empresariales, de marketing, de internacionalización, proyectos de I+D+i, innovación tecnológica todo ello vinculado con el sector de la pesca. Sostenibilidad en la explotación de los productos de la pesca y la legislación que le compete.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000