Guia docente 2016_17
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio
   Bibliografía. Fontes de información
Ruiter A., El pescado y los productos derivados de la pesca: composición, propiedades nutritivas y estabilidad, Ed. Acribia,
Valcarcel M, Principios de Química Analítica, Springer-Verlag Ibérica, Barcelona.,
Ashurst P.R., Dennis M.J., Analytical Methods of Food Authentication, Black Academic and Professional, London.,
Sorensen H., Sorensen S. (, Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis,, Royal Society of Chemistry, London,
Ebdon L., Pitts L., Cornelis R., Crews H., Donard O.F.X., Quevauviller Ph., Trace Element Speciation for Environment Food and Health, Royal Society of Chemistry, UK,
D'Mello J.P.F., Food Safety: Contaminants and Toxins, CABI Publishing, USA.,
Watson, D.H., Natural Toxicants in Food, Academic Press,
Campañó Beltrán R., Ríos A, Garantía de la calidad en los laboratorios analíticos,, Ed. Síntesis, Madrid,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000