Guia docente 2014_15
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
   Bibliografía. Fontes de información
Repetto Jimenez, M. y Repetto Kuhn, Guillermo, Toxicología fundamental,
Ana Mª. Cameán, Manuel Repetto, Toxicología alimentaria,
Shibamoto, Takayuki, Introduction to food toxicology, 2ª,
Gunnar F. Nordberg ... [et al.], Handbook on the toxicology of metals, 3ª,
Botana, Luis M., Phycotoxins: chemistry and biochemistry,
Cabaleiro Portela, Víctor Manuel, Prevención de riesgos laborales: normativa de seguridad e higiene en el puesto de trabajo,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000