Guia docente 2014_15
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Sesión maxistral Exposición por parte del profesor de los contenidos de esta materia.
Estudo de casos/análises de situacións Análise dun feito, problema ou suceso real relacionado con la materia, coa finalidade de coñecelo, interpretalo, resolvelo, xerar hipóteses, contrastar datos, reflexionar, completar coñecementos, diagnosticalo e adestrarse en procedementos alternativos de solución.
Seminarios Sesiones de trabajo conjunto entre el profesor y el alumno. Pueden resultar muy utililes para fomentar el espiritu critico, creatipo y participativo de los estudiantes.
Traballos tutelados Servira de apoyo a los alumnos para la realización de los trabajos propuestos en el curso. Facilia la compresión por parte del alumno, el manejo de distinatas fuentes bibliograficas y la mejora de su capacidad de expresión.
Presentacións/exposicións Individual y colectivamente el alumno tendra que exponer un trabajo que este relacionado con la materia. El alumno debera demostrar su capacidad para desarrollar un tema basandose en los conocimientos adquirirdos.
Titoría en grupo Actividades enfocadas ao traballo sobre un tema específico, que permiten afondar ou complementar os contidos da materia. Se pretende, tambien hacer un seguimiento del trabajo del alumno, sí como resolver las dificultades que encuentre enla compresión de los contenidos (teóricos y prácticos) de la materia.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000