Guia docente 2012_13
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 18 27 45
 
Estudo de casos/análises de situacións 2 2 4
Seminarios 5 7.5 12.5
Traballos tutelados 0 10 10
Presentacións/exposicións 3 4.5 7.5
 
Titoría en grupo 2 0 2
 
Probas de resposta curta 1 3 4
Estudo de casos/análise de situacións 0.5 2 2.5
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000