Guia docente 2016_17
Facultade de Química
Grao en Química
 Subjects
  Chemistry: Chemistry 2
   Sources of information

Basic Bibliography

  • Chemistry, R. Chang. 7th Ed. McGraw-Hill, 2002.
  • General chemistry : principles and modern applications , R. A. Petrucci, W. S. Harwood e F.G. Herring. 10th Ed. Pearson Canada, 2011.
  • General chemistry, K. W. Whitten, R. E. Davis e M. L. Peck. Saunders College Publishing, cop. 1981.
  • Chemistry. J. McMurry, R. C. Fay. 4ª Ed. Pearson Educación, 2004.
  • Principios de Química, P. Atkins and L. Jones. 5ª Ed. Panamericana, 2012.
  • Principles of Inorganic Chemistry. B. W. Pfenning. 1ª Ed. Wiley, 2015.
  • Organic chemistry,  L.G. Jr Wade. 7ª Ed. Pearson Prentice Hall, 2010.
  • Nomenclatura y representación de los compuestos orgánicos. E. Quiñoá e R. Riguera. 2ª Ed. McGraw-Hill Interamericana, 2005.


Complementary Bibliography

    1. Química. La ciencia central. T. L. Brown, H. E. LeMay, B. E. Bursten, C. J.Murphy y P. M. Woodward. 12ª Ed., Pearson Educación, 2014.
    2. The Chemical bond. G. Frenking, S. Shaik. Weinheim : Wiley-VCH, cop. 2014.
    3. Inorganic Chemistry. P. Atkins, T. Overton, J. Rourke, M. Weller, F. Armstrong, F. 5ª Ed. Oxford University Press, 2010.
    4. Organic Chemistry. F. Carey. 4th Ed. McGraw-Hill, 2000.
    5. Organic Chemistry. P. Y. Bruice. 3rd Ed. Pearson-Prentice-Hall, 2001.
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