Guia docente 2023_24
Facultade de Comercio
Grao en Comercio
 Materias
  Idioma para a comunicación internacional: Inglés
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Estudo de casos Actividade de grupo. Informe escrito de análise dunha empresa. Por exemplo, unha auditoría que inclúe DAFO, PESTEL e Cinco Forzas. 15 A3
A5
B2
B4
B6
C7
C18
D1
Presentación Presentación de grupo baseada en lecturas verbo dun tema actual, por exemplo, marketing social. 20 A3
A5
B2
B4
B6
C18
D1
Resolución de problemas e/ou exercicios Elaboración dun cuestionario para investigación de mercados. Será una actividade individual e correxida por pares. 15 A3
A5
B4
C18
D1
Simulación ou Role Playing Simulacro dunha entrevista de traballo. Será unha actividade individual e pode comprender habilidades orais e escritas. 10 A5
B4
B6
C8
C18
D1
Exame de preguntas obxectivas Abarcará tódalalas unidades e os materiais do curso. Haberá cuestións en vocabulario, funcións de lingua e uso apropiado de inglés en contexto, lectura, escoita, escrita e o contido comunicativo do curso. Haberá preguntas de resposta curta e de resposta pechada. 40 A3
A5
B2
B4
C18
D1
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

ASISTENTES: A avaliación será continua. 75% de asistencia é requirida. Chegar tarde será considerado non asistencia. O alumnado que suspenda na primeira oportunidade poden facer un exame en xullo (os resultados serán 100% da cualificación).

NON ASISTENTES: Calquera estudante incapaz de cumprir o requisito de asistencia de 75%  ten que comunicalo á profesora no primeiro mes de clase, ou no momento cando a asistencia é imposíbel. Estes estudantes farán un exame ao final do período de clases cuxo resultado suporá o 100% da cualificación. O alumnado que suspenda na primeira oportunidade poden facer un exame en xullo (os resultados serán 100% da cualificación).

N.B.: En caso de plaxio, a calificación será de suspenso.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000