Guia docente 2022_23
Facultad de Comercio
Grao en Comercio
 Materias
  Xestión de aprovisionamentos e distribución comercial
   Contidos
Tema Subtema
Tema 1. Introdución Subsistema de Operacións
Que é a loxística?
Ámbito da loxística dentro da empresa
Loxística inversa
Tema 2. Cadea de suministros Conceptualización
Relacións de cooperación
Decisións de localización
Tema 3. Xestión de compras Xestión de aprovisionamento versus xestión de compras
O proceso de compra
Relacións con provedores
Tema 4. Xestión de inventarios Conceptualización
Funcións de inventario
Vantaxes e inconvenientes dos inventarios
Clasificación do inventario
Modelos de xestión de inventarios
Tema 6. Lean Manufacturing Evolución histórica
Conceptos xerais
Técnicas Lean

Tema 5. Transporte Evolución dos medios de transporte
Palés e contedores
Xestión de rutas

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000