Guia docente 2011_12
Facultad de Biología
Máster Universitario en Acuicultura (Itinerario Profesional)
 Materias
  Calidade, Mellora e Procesamento dos Produtos Derivados da Acuicultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Materia Calidade, Mellora e Procesamento dos Produtos Derivados da Acuicultura Código V02M102V01214
Titulación
Máster Universitario en Acuicultura (Itinerario Profesional)
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Cremades Ugarte, Javier
Correo-e javier.cremades@udc.es
Profesorado
Cremades Ugarte, Javier
Pascual López, Mª Cruz
Presa Martinez, Pablo
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000