Guia docente 2010_11
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2010_11
Materia Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade Código V02M074V01205
Titulación
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 2C
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Iglesias Blanco, Raul
Gago Martinez, Ana
Correo-e anagago@uvigo.es
Profesorado
Combarro Combarro, Maria Pilar
Gago Martinez, Ana
Iglesias Blanco, Raul
Rodriguez Vazquez, Jose Antonio
Web http://http://webs.uvigo.es/masterbiotecnoloxiaavanzada/
Descrición xeral A materia está deseñada para que os alumnos coñezan os principais aspectos relativos á hixiene e seguridade alimentaria e á trazabilidade, facendo especial fincapé nos riscos alimentarios máis relevantes e os procedementos análiticos máis avanzados empregados na sua detección.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000