Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción microbiana
   Competencias de titulación
Código Descrición
A5 Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos
A6 Avaliar e interpretar actividades metabólicas
A7 Manipular e analizar o material xenético e levar a cabo asesoramento xenético
A16 Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos
A17 Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica
A18 Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios
A19 Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais
A20 Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos
A24 Deseñar modelos de procesos biolóxicos
A25 Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados
A29 Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía
A31 Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica
A32 Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos
A33 Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía
B1 Desenvolver a capacidade de análise e síntese
B3 Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita
B6 Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas
B8 Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma
B10 Desenvolver o razoamento crítico
B11 Adquirir un compromiso ético coa sociedade e coa profesión
B15 Asumir un compromiso coa calidade
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000