Guia docente 2015_16
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción animal
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Produción animal Código V02G030V01907
Titulación
Grao en Bioloxía
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Bioquímica, xenética e inmunoloxía
Coordinador/a
Soengas Fernández, Jose Luís
Correo-e jsoengas@uvigo.es
Profesorado
Arias Fernández, María Cristina
Otero Rodiño, Cristina
Rolán Álvarez, Emilio
Soengas Fernández, Jose Luís
Web
Descrición xeral A materia Produción animal aborda as características básicas da devandita rama da ciencia, que se ocupa do estudo de como obter máximo rendemento, administrando os recursos adecuadamente baixo criterios de sustentabilidade para o mellor aproveitamento dos animais domésticos e silvestres que son útiles ao home para producir alimentos ou derivados (carne, ovos, leite, pel, etc) ou para cubrir outras necesidades (animais de experimentación, anticorpos, etc).
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000