Código |
Descrición |
A3 |
Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías |
A6 |
Avaliar e interpretar actividades metabólicas |
A8 |
Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais |
A10 |
Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio |
A11 |
Tomar mostras, caracterizar, xerir, conservar e restaurar poboacións, comunidades e ecosistemas |
A13 |
Avaliar os impactos ambientais. Diagnosticar e solucionar problemas medioambientais |
A14 |
Realizar análises, control e depuración das augas |
A19 |
Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais |
A21 |
Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos |
A22 |
Identificar, caracterizar e utilizar bioindicadores |
A23 |
Desenvolver, xerir e aplicar técnicas de control biolóxico |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |
B1 |
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
B2 |
Adquirir a capacidade de organizar e planificar as tarefas e o tempo |
B3 |
Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita |
B6 |
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |
B9 |
Traballar en colaboración ou formando equipos de carácter interdisciplinar |
B10 |
Desenvolver o razoamento crítico |
B13 |
Sensibilización polos temas medioambientais |
B14 |
Adquirir habilidades nas relacións interpersoais |