Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Centro
Titulacións
Grao
Grao en Bioloxía
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Bioloxía
Materias
Análise e diagnóstico agroalimentario
Recomendacións
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2012_13
Materia
Análise e diagnóstico agroalimentario
Código
V02G030V01901
Titulación
Grao en Bioloxía
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OP
4
1c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Materias que se recomenda cursar simultaneamente
Análise e diagnóstico clínico/V02G030V01903
Análise e diagnóstico medioambiental/V02G030V01902
Materias que se recomenda ter cursado previamente
Química: Química aplicada á bioloxía/V02G030V01104
Bioquímica I/V02G030V01301
Bioquímica II/V02G030V01401
Microbioloxía I/V02G030V01304
Inmunoloxía e parasitoloxía/V02G030V01604
Microbioloxía II/V02G030V01605
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000