Guia docente 2015_16
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Análise e diagnóstico agroalimentario
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Titoría en grupo Durante todo o proceso de aprendizaxe os profesores da materia supervisarán o traballo dos alumnos e atenderán todas as dúbidas que estes formulen en relación cos contidos teórico-prácticos da materia, a través das correspondentes horas semanais de tutorías.
Prácticas de laboratorio Durante todo o proceso de aprendizaxe os profesores da materia supervisarán o traballo dos alumnos e atenderán todas as dúbidas que estes formulen en relación cos contidos teórico-prácticos da materia, a través das correspondentes horas semanais de tutorías.
Sesión maxistral Durante todo o proceso de aprendizaxe os profesores da materia supervisarán o traballo dos alumnos e atenderán todas as dúbidas que estes formulen en relación cos contidos teórico-prácticos da materia, a través das correspondentes horas semanais de tutorías.
Seminarios Durante todo o proceso de aprendizaxe os profesores da materia supervisarán o traballo dos alumnos e atenderán todas as dúbidas que estes formulen en relación cos contidos teórico-prácticos da materia, a través das correspondentes horas semanais de tutorías.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000