Guia docente 2016_17
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Microbioloxía II
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Comprender os principios, fundamentos e metodoloxía da taxonomía polifásica A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B10
B11
B12
C1
C2
C32
D1
D3
D4
D6
D8
D10
Coñecer a clasificación e sistemática de microorganismos A1
A2
B2
B3
B4
B10
B11
B12
C1
C2
C32
D1
D3
D4
D6
D8
D10
Coñecer a biodiversidade de microorganismos, a súa distribución na biosfera e o seu papel nos procesos biolóxicos e/ou xeolóxicos A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B5
B7
B10
B11
B12
C6
C12
C13
C14
C32
D1
D3
D4
D6
D8
D10
D13
Coñecer a estrutura, clasificación e distribución de virus, viroides e priones e as técnicas para a súa análise, cultivo, titulación e identificación A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B5
B7
B10
B11
B12
C1
C2
C3
C4
C6
C11
C21
C22
C25
C31
C32
D1
D3
D4
D6
D8
D10
Coñecer os campos de aplicación da Microbioloxía e a súa interrelación con outras disciplinas A1
A2
A3
A4
B2
B3
B7
B10
B11
B12
C12
C13
C32
D1
D3
D4
D6
D8
D10
Aplicar o coñecemento da microbioloxía para illar, identificar, manexar e analizar espécimes e mostras de orixe biolóxica, incluíndo virus, así como para caracterizar os seus constituíntes celulares e moleculares A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B7
B10
B11
B12
C1
C2
C3
C4
C6
C11
C14
C17
C21
C22
C23
C24
C25
C31
D1
D2
D3
D6
D7
D8
D9
D10
D12
D14
D15
D16
D17
Aplicar coñecementos e técnicas propios da microbioloxía en diferentes procesos relacionados coa xestión do medio A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B7
B10
B11
B12
C12
C13
C14
C19
C21
C23
C31
D1
D2
D3
D6
D7
D8
D10
D15
D16
D17
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á microbioloxía en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B7
B10
B11
B12
C12
C13
C14
C17
C19
C21
C31
D1
D2
D3
D6
D7
D8
D10
D15
D16
D17
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar resultados A1
A2
A3
A4
B2
B3
B4
B7
B10
B11
B12
C3
C4
C6
C11
C14
C17
C21
C22
C23
C24
C25
C31
D1
D2
D3
D4
D6
D7
D8
D9
D10
D15
D16
D17
Comprender a proxección social da microbioloxía e a súa repercusión no exercicio profesional, así como saber utilizar os seus contidos para impartir docencia e facer divulgación A1
A2
A3
A4
B2
B3
B7
B10
B11
B12
C28
C33
D1
D6
Aplicar coñecementos de microbioloxía para asesorar e supervisar en aspectos microbiolóxicos relacionados co benestar dos seres vivos A1
A2
A3
A4
B2
B3
B7
B10
B11
B12
C12
C13
C19
C30
D1
D3
D4
D6
D7
D8
D10
D15
D16
D17
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á microbioloxía A1
A2
A3
A4
B3
B11
C31
C32
D1
D3
D4
D10
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000