Código |
Descrición |
A1 |
Obter, manexar, conservar, describir e identificar especímenes biolóxicos actuais e fósiles |
A9 |
Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos |
A10 |
Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio |
A11 |
Tomar mostras, caracterizar, xerir, conservar e restaurar poboacións, comunidades e ecosistemas |
A12 |
Catalogar, cartografar, avaliar, conservar, restaurar e administrar recursos naturais e biolóxicos |
A13 |
Avaliar os impactos ambientais. Diagnosticar e solucionar problemas ambientais |
A14 |
Realizar análise, control e depuración das augas |
A15 |
Describir, analizar, avaliar e planificar o medio físico. Interpretar a paisaxe |
A18 |
Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios |
A20 |
Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos |
A22 |
Identificar, caracterizar e utilizar bioindicadores |
A23 |
Desenvolver, xerir e aplicar técnicas de control biolóxico |
A24 |
Deseñar modelos de procesos biolóxicos |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados |
A27 |
Desenvolver e implantar sistemas de xestión e de control de calidade de procesos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |