Guia docente 2016_17
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Microbioloxía I
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer os distintos niveis de organización dos microorganismos, diferenciando as súas estruturas celulares e a súa función A1
B3
B5
C2
C32
D1
D3
D8
Coñecer, comprender e aplicar o fundamento das técnicas de mostraxe, illamento, cultivo, detección, cuantificación, caracterización e conservación de microorganismos e as técnicas de control de microorganismos e virus A2
B4
C1
C4
C5
C11
C18
C31
C32
D16
Comprender os procesos de nutrición, crecemento e fisioloxía dos microorganismos e as súas implicacións B2
B3
C5
C6
C10
C24
C32
D3
D8
D10
Analizar e interpretar as adaptacións ao medio dos microorganismos e o seu comportamento B3
B7
C6
C9
C10
C32
Aplicar coñecementos e técnicas propios da microbioloxía en diferentes procesos relacionados coa xestión do medio A3
B3
B4
C11
C24
C30
C32
D10
D16
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á microbioloxía en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos microbiolóxicos B3
B4
C16
C18
C20
C32
D9
D16
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados A2
A3
B4
B10
B12
C25
C31
C32
D5
D6
D9
D10
Comprender a proxección social da microbioloxía e a súa repercusión no exercicio profesional do biólogo C33
D16
Aplicar coñecementos da microbioloxía para asesorar, supervisar e *peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados cos ser vivos A2
A3
B7
B12
C30
C32
C33
D1
D3
D10
D18
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á microbioloxía A3
A4
B2
B11
C32
D3
D10
D14
D17
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000