Guia docente 2014_15
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Microbioloxía I
   Competencias de titulación
Código Descrición
A1 Obter, manexar, conservar, describir e identificar espécimes biolóxicos actuais e fósiles
A2 Recoñecer distintos niveis de organización nos sistemas vivos. Realizar análises filoxenéticas e identificar as probas da evolución
A4 Isolar, analizar e identificar biomoléculas, virus, células, tecidos e órganos
A5 Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos
A6 Avaliar e interpretar actividades metabólicas
A9 Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos
A10 Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio
A11 Tomar mostras, caracterizar, xerir, conservar e restaurar poboacións, comunidades e ecosistemas
A16 Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos
A18 Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios
A20 Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos
A24 Deseñar modelos de procesos biolóxicos
A25 Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados
A30 Supervisar e asesorar sobre todos os aspectos relacionados co benestar dos seres vivos
A31 Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica
A32 Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos
A33 Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía
B1 Desenvolver a capacidade de análise e síntese
B3 Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita
B5 Empregar recursos informáticos relativos ao ámbito de estudo
B6 Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas
B8 Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma
B9 Traballar en colaboración ou formando equipos de carácter interdisciplinar
B10 Desenvolver o razoamento crítico
B14 Adquirir habilidades nas relacións interpersoais
B16 Asumir un compromiso de calidade
B17 Desenvolver a capacidade de autocrítica
B18 Desenvolver a capacidade de negociación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000