Código |
Descrición |
A1 |
Obter, manexar, conservar, describir e identificar espécimes biolóxicos actuais e fósiles |
A2 |
Recoñecer distintos niveis de organización nos sistemas vivos. Realizar análises filoxenéticas e identificar as probas da evolución |
A4 |
Isolar, analizar e identificar biomoléculas, virus, células, tecidos e órganos |
A5 |
Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos |
A6 |
Avaliar e interpretar actividades metabólicas |
A9 |
Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos |
A10 |
Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio |
A11 |
Tomar mostras, caracterizar, xerir, conservar e restaurar poboacións, comunidades e ecosistemas |
A16 |
Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos |
A18 |
Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios |
A20 |
Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos |
A24 |
Deseñar modelos de procesos biolóxicos |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados |
A30 |
Supervisar e asesorar sobre todos os aspectos relacionados co benestar dos seres vivos |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |
B1 |
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
B3 |
Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita |
B5 |
Empregar recursos informáticos relativos ao ámbito de estudo |
B6 |
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |
B8 |
Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma |
B9 |
Traballar en colaboración ou formando equipos de carácter interdisciplinar |
B10 |
Desenvolver o razoamento crítico |
B14 |
Adquirir habilidades nas relacións interpersoais |
B16 |
Asumir un compromiso de calidade |
B17 |
Desenvolver a capacidade de autocrítica |
B18 |
Desenvolver a capacidade de negociación |