Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Dietotecnia
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Dietotecnia Código O01M139V01201
Titulacion
Máster Universitario en Nutrición
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OB 1 2c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Pérez Gil, Mª Cristina
Portela Collazo, Manuel
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de elaborar unha dieta controlada e de planificar dietas a nivel individual e colectivo en distintas situacións fisiolóxicas e patolóxicas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000