Guia docente 2015_16
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química física
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Fundamentar con coñecementos teóricos os principais conceptos da Química-Física B1
B11
C1
C4
RA2: Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción, intercambio iónico, axitación e mestura).
RA2: Capacitar ao alumnado para resolver cuestións de índole práctica relacionadas coa materia. B2
B6
B7
B11
B13
C1
C4
RA3: Familiarizar ao alumnado con técnicas e metoloxías experimentais da Química-Física B4
B7
B8
B13
C1
C4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000